Vaker het water op!

Wil jij vaker kanoën of suppen in Den Bosch? Met de strippenkaart van 22 shades of blue kan je 12 dagdelen een sup of kano huren.  Geen drempel om lekker naar buiten te gaan, geen eigen gear nodig, wel lekker actief in de natuur! Met een strippenkaart kan je 12 dagdelen kanoën of suppen voor € 119,-. Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Wat houdt je nog tegen?

Kanoën in Den Bosch

Buiten sporten in en rond Den Bosch zonder dat je iets nodig hebt. Reserveer je kano en je kan het water op. Kom tot rust, breek persoonlijk records of leer alle watervogels van Brabant kennen. Hoe dan ook, op het water zijn is heerlijk. Voeg je nu bij onze community van watersporters en natuurliefhebbers.

Suppen in Den Bosch

Suppen is een relatief nieuwe watersport die steeds populairder wordt. Je kan het doen als een goede workout of om lekker te ontspannen op het water. Suppen staat voor Stand Up Paddling en je ziet de elegante peddelaars steeds vaker over het water glijden. Ga nu zelf het avontuur aan en huur nu een Sup bij 22 Shades Of Blue.