#1 Spot voor kano huren Den Bosch

Kanoën Den Bosch? Bij 22 Shades of blue huur je makkelijk een 1- of 2-persoons kano om een boottochtje te maken. De kano’s, of eigenlijk kajaks, worden geleverd met dubbele peddels. Je kan dus in je eentje of met zijn tweeën varen.

1-persoons kano

2 uur = € 16,-

4 uur = € 22,-

8 uur = € 30,-

2-persoons kano

2 uur = €25,-

4 uur = € 32,-

8 uur = € 40,-

Kano strippenkaart

Wil jij vaker kanoën in Den Bosch? Met de strippenkaart van 22 shades of blue kan je twaalf dagdelen een kano huren.

12 dagdelen voor maar € 119,00

Kanoën Den Bosch doe je bij 22 Shades of Blue!

22 Shades of Blue is de plek voor kano huren Den Bosch. Reserveer je kano(‘s) en vaar eenvoudig weg van de Tramkade.  Een van de beste manieren om op het water te zijn is in een kano. Dicht bij het wateroppervlak, alleen het geluid van je peddels in het water alleen je eigen spieren om je vooruit te bewegen.

Groepsactiviteiten in Den Bosch

Voor groepsuitjes, familiefeesten of andere gezellige uitjes kan je natuurlijk meerdere kano’s huren. Vanaf 10 personen gelden speciale prijzen. We hebben acht 1- persoonskano’s en acht 2-persoons kano’s. Dus je kan gezellig samen het water op.

Ben je met een grote groep? Dan bieden we leuke arrangementen aan.

Ook kun je onze site Sloepje voor een Groepje bekijken.

Veel gestelde vragen

Onze locatie zit op een kruispunt van verschillende wateren. Er zijn diverse routes voor jullie beschikbaar. De wateren die jullie gaan ontdekken zijn de Dommel, de Aa, de Zuid-Willemsvaart, de Brede Haven, de Dieze en de Ertveldplas. We hebben een vaarkaart voor jullie beschikbaar.

Ja, voor degene die een zwemvest nodig heeft zijn er zwemvesten beschikbaar.

sup huren