#1 in Suppen Den Bosch

Suppen Den Bosch is een relatief nieuwe watersport die steeds populairder wordt. Een goede workout? Of lekker  ontspannen op het water? Het kan allemaal op een sup. Suppen staat voor Stand Up Paddling en je ziet de elegante peddelaars steeds vaker over het water glijden in Den Bosch. Of je nu beginner bent of als een vis in het water. Ga het avontuur aan en huur een sup, kano of bootje bij 22 Shades of Blue.

suppen den bosch

Sup huren Den Bosch

Wil je met een grote groep gaan suppen neem dan met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepsactiviteit

Ben je met een grote groep? Dan kunnen we leuke arrangementen aanbieden. Doe inspiratie op voor je groepsuitje of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Suppen Den Bosch

Wil je het gaan proberen? Goed plan! Den Bosch is een mooie plek om te gaan suppen. Je komt ook op plekken waar je met een bootje niet kan komen. De Bossche wateren bieden kronkelende rivieren met mooie plassen. Stad en natuur wisselen zich af. Ontdek de mooiste verborgen plekjes van Den Bosch! Even een pauze op een terrasje? Ook dat is mogelijk! Boek nu online een sup bij
22 Shades of Blue. Je kan bij ons direct het water op zonder gedoe (je hoeft de sup niet op te pompen).

sup huren den bosch

Vaker suppen in Den Bosch?

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker het water op?
We geven je groot gelijk! Speciaal hiervoor hebben we de strippenkaart in het leven geroepen. Een voordelige manier om de hele zomer op het water door te brengen.

Veel gestelde vragen

Sup huren Den Bosch? Dan wil je weten waar je allemaal heen kan. Er zijn verschillende mooie routes om te suppen in Den Bosch.
Dommel: langs de stadsmuren en naar het Bossche Broek.
Aa: Om de Citadel en richting de Watertoren.
Dieze: Het ruime sop richting Ertveldplas.
Zuid-Willemsvaart: Door het nieuwe kanaalpark naar Sluis 0.
Brede Haven:  Langs de historische pakhuizen.

Onze locatie bevindt zich daar waar al deze wateren samen komen. Je kunt vanaf ons dus alle kanten op. Bij vertrek wijzen we je graag de weg. Of bekijk alvast onze vaarkaart.

Ja, in principe heb je geen ervaring nodig om te suppen in Den Bosch. Ook als je het nooit eerder hebt gedaan, kun je bij ons een sup huren. We hebben stabiele sup boards, dus ook voor beginners is het goed te doen. We geven graag tips en tricks mee voor een goede start.
Maar ondanks dit alles, geven we geen garanties dat je het droog houdt.
Suppen Den Bosch is voor zowel beginner als gevorderde een heerlijk uitje!
Helemaal overtuigd? Boek dan hier online je sup!

Wat de juiste kleding is hangt natuurlijk af van het weer. Zorg in ieder geval dat je comfortabele kleding draagt die eventueel nat mag worden.
Bij warm weer kun je natuurlijk in zwemkleding gaan, bij wat koeler weer kun je denken aan sportkleding. Als je een wetsuit hebt, dan is dat natuurlijk ook een goede optie!
Met blote voeten op het board vinden wij zelf het fijnst, maar gympen (die nat mogen worden) zijn ook een goede optie. Met slippers aan suppen raden we niet aan, maar je kunt natuurlijk wel je slippertjes meenemen op de sup. Handig als je onderweg nog ergens aan wal gaat!